BG
BG EN

Ч'АЙ НЕЩА

Цена
Филтри
Марки
Състав
Дата на бране
Ч'АЙ НЕЩА

Чашата Ч'ай малко е бавна чаша чай.

 

Ние вярваме, че времето, в което приготвяме чая си и моментите, в които се наслаждаваме на вече готовата чаша чай, са еднакво ценни и приятни. Тук сме, за да споделим с вас как превръщаме "загубеното време" за приготвяне на чай в малък, личен ритуал за "намиране на време" през целия ден.

 

За приготвянето на една бавна чаша Ч'ай имаме нужда само от 4 съставки:

 • качествен чай
 • чай неща
 • знание за чая
 • намерено Ч'ай малко време 

Четвъртата и най-важна съставка можете да добавите само вие, а за да споделим останалите с вас, сплотеният екип на Ч'ай малко работи отдадено всеки ден. 

 

Приканваме ви да ни се доверите и да се насладите на чая, както традиционно се приготвя в Китай, родината на чаеното растение, а именно - Гонг Фу Ча или методът на кратките, последователни запарки, който ни позволява да опознаем пълния характер на чая.

 

Независимо колко екзотично може да ви звучи Гонг Фу Ча обаче, всичко от което се нуждаете, за да си приготвите чай по този начин, можете да откриете в кухнята си или лесно да си набавите.

 

Съществува огромно разнообразие от неща за приготвяне на чай по света, но удивителното е, че са ни абсолютно необходими само 7 основни кухненски пособия:

 1. съд за загряване на вода
 2. съд за запарка на листата
 3. цедка
 4. чаша за чай
 5. термометър
 6. часовник
 7. мерителна лъжичка/везна

 

Ако човек може да борави умело с горните 7 неща, може да си приготви чай навсякъде, без да прави компромис с качеството и да има достатъчно свобода да екпериментира и да открие своята лична рецепта за чай.

 

В Ч'ай неща споделяме с вас различни чаени неща, които ние ползваме ежедневно, както и по време на събития и чаени дегустации, и препоръчваме лично.

 

За да попадне тук, всяко ч‘ай нещо трябва да отговаря на минимум следното:

 • Безопасно за нас и Природата
 • Помага на чая да разкрие пълния си потенциал
 • Позволява ни да експериментираме
 • Лесно е за употреба и поддръжка

Всяко нещо пристига при вас с опция за преглед преди да заплатите, а ако след като ч'айнете малко решите, че не искате да го задържите - върнете ни го в оригинална опаковка и запазен търговски вид до 14 дни след покупката, а ние ще възстановим 100% от сумата, която сте заплатили.

 

А сега, време за Ч'ай.