BG
BG EN

Ч'ай Пауза

"Ч'ай пауза" е кетъринг услуга, която предлага поддръжка на зона за свеж кофеинов чай във вашето работно място или по време на частно събитие - откриване на изложба, ново пространство, личен повод, частно парти и други. Нашите чаени мастери приготвят на място, избран от вас премиум насипен чай по модела Гонг Фу Ча.

Услугата е подходяща както за компании, които са пряко ангажирани с повишаване качеството на трудовия живот на служителите си и за които е приоритет създаването на благоприятна организационна култура, така и за всички ентусиасти, които умеят да разпускат навсякъде и по всяко време и не правят компромис с качеството. 

Как да си направите Ч’ай Пауза?

Поканете ни във вашето пространство и ние ще създадем Ч’ай малко кътче, където нашите Ч’ай мастъри ще приготвят на място свежи чаши кофеинов чай за вас в рамките на определено от вас време. Така например, може да ви гостуваме за 2 часа, през които всеки, който желае, може да посети нашето кътче, да наблюдава как приготвяме чая по Гонг Фу Ча и да се зареди със свеж кофеинов чай. 

Хей, Ч’ай малко, Пауза по време на работа?

Ние от Ч’ай малко сме отдадени да търсим хармонията във всичко, което създаваме и вярваме, че намереното време за пълноценна почивка по време на работния ден е ключово за продуктивен и здравословен работен процес. Заедно с вас ще обсъдим начините да разположим Ч’ай малко кътчето така, че то да се превърне в точка на презареждане, без да нарушава динамиката на вашето пространство. Всеки, който почувства нужда от кофеиново освежаване, може да направи кратка Ч’ай пауза и да отскочи до нашето кътче, където да му приготвим една освежаваща чашка. А ако някой иска да сподели с нас заслужената си по-дълга почивка и да си поговорим за чай, с удоволствие ще Ч’айнем с всеки ентусиаст.  

Какво включва услугата?

  • Посещение на посочен от вас адрес за определен период от време
  • Изграждане на Ч'ай малко точка на презареждане за свеж чай
  • Ч'ай мастери, които да приготвят чай по модела на Гонг Фу Ча

За да сме сигурни, че изживяването ще е максимално комфортно, нека заедно направим план за това как да протече Паузата и ще ви изготвим индивидуална оферта. 

Какво е важно да обсъдим?

За колко време искате да ви гостуваме?

Минималното време за Ч'ай Пауза е 2 часа

| MIN 2 часа, MAX 8 часа

Колко чаши Ч’ай да приготвим?

Колко служители във вашата компания биха се възползвали от Ч'ай Пауза?

Колко гости планирате да поканите на вашето частно събитие?

| MIN - до 20 човека, MAX - до 100 човека (200 чаши чай)

*при желание да организираме Ч'айване за повече хора, може да съберете вдъхновение от нашата страница за корпоративни предложения или индивидуални предложения или директно да се свържете с нас

С какъв Ч’ай искате да започнете вашето Ч’ай пътешествие?

Препоръчваме да изберете един вид чай от нашето чай меню, който да се приготвя на място, като според това колко силни кофеинови ентусиасти са вашите гости/служители, разчитайте на нас да ви напътвставаме в избора.

Според времето на Ч'ай Пауза, което планирате, бихме могли да обсъдим и включване на втори чай или допълнителна услуга: лекция презентация по индивидуално задание, корпоративни подаръци или друго - обичаме предизвикателствата ; )

Къде се намира вашето пространство?

Възможно е да ви гостуваме във всяка точка на страната, като за локации извън София се начислява допълнителна такса според дестинацията.

След като уточним подробностите, очаквайте ни на посоченото място в уречения час с нашето специално Ч’ай малко мобилно кътче, оборудвано с всичко необходимо за пълноценно чаено изживяване.