BG
BG EN

Ч'ай услуги

Ч'ай услуги

Услугите, които предлагаме са подходящи както за специални поводи, тиймбилдинги, мащабни фирмени събития, обучения, годишнини и презентации, така и за по-непретенциозни такива като чай пауза, празнични събития, забавления и развлекателни програми. 

Как стават нещата в три стъпки:

1. ИЗБЕРЕТЕ ИЗЖИВЯВАНЕ.
Изберете изживяване и се свържете с нас през контактната форма или на имейл share@chaimalko.com

2. НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВСИЧКО. ; )
Ние осъществяваме и уреждаме всичко, дори и най-малките детайли.

3. ОТПУСНЕТЕ СЕ И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ.
Просто елате и ароматизирайте паметта си с изживяване, споменът за който ще продължи цял живот.

Корпоративни предложения

Индивидуални предложения

 

"Ч'ай пауза" е кетъринг услуга, която предлага поддръжка на зона за свеж кофеинов чай във вашето работно място или по време на частно събитие - откриване на изложба, ново пространство, личен повод, частно парти и други. Нашите чаени мастери приготвят на място, избран от вас премиум насипен чай по модела Гонг Фу Ча. Услугата е подходяща както за компании, които са пряко ангажирани с повишаване качеството на трудовия живот на служителите си и за които е приоритет създаването на благоприятна организационна култура, така и за всички ентусиасти, които умеят да разпускат навсякъде и по всяко време и не правят компромис с качеството. 

Чаят е сред най-популярните напитки на света и като такъв предлага много интересни теми за разговор и дискусия. Можем да изготвим презентация за конкретно събитие, съобразена с аудиторията и пресечните й точки с чая. Освен интересен акцент на определено събитие, това може да бъде и чисто практически полезна информация, поднесена по популярен и атрактивен начин. Фокусът може да бъде поставен както върху социалните аспекти на културата на пиене на чай и различните традиции по света, така и да задълбаем в науката и да изследваме какви са начините да максимализираме здравословните ефекти на напитките от чаеното растение. 

Чаената дегустация е вашата лична среща със свежо приготвената чашка Ч’ай малко и неповторимо чаено изживяване, което отключва пълния потенциал на всяко чаено листенце. Предлагаме 3 вида дегустации на насипните чайове от нашата премиум селекция, които се провеждат в тесен кръг и са придружени от богата теоретична част за това как свежите чаени листенца се превръщат в един или друг вид чай в ръцете на чаените майстори. Ще ви преведем през няколко кратки запарки по модела Гонг Фу Ча, които с всяко отпиване ще ви потапят все по-дълбоко в необятния свят от деликатни вкусове и аромати на избрания от вас чай.

Нашите мастър класове се провеждат под формата на полезна и практична чаена лекция, демонстрация, дегустация и прaктически уъркшоп, по време на който всеки ще има възможност да приготви чая си. Ще овладеете основите на приготвяне на чай по Гонг Фу Ча модела и ще научите как да максимилизираме здравословните ефекти на нашата запарка с помощта на няколко обикновени кухненски пособия. Мастър класът съществува в два варианта: "Традиционна китайска церемония" и "Традиционното среща модерното", които се фокусират на различни аспекти от Гонг Фу Ча традицията за приготвяне на чай. 

Ч'ай малко изживяването е нашето най-ексклузивно предложение. То съчетава демонстрация на Гонг Фу Ча метода и дегустация на най-фините ни чайове, надграждайки ги със създаване на специална атмосфера на спокойствие. Гостите ще имат възможността да се потопят в спокойно състояние на ясно съзнание и пребиваване в настоящето. Чай мастерът изпълва този ритуал с особено внимание и смисъл на всяко движение, което прави това изживяване незабравимо и лично.