BG
BG EN

Корпоративни предложения

Корпоративни предложения

При нас можете да поръчате организирането на корпоративно чаено събитие от игла до конец или да изберете отделна услуга за вашия тиймбилдинг, семинар, конференция или друго специализирано събитие. Базовите услуги, които предлагаме са: дегустация на премиум чай, кетъринг (Ч'ай пауза), изготвяне на лекции и презентации, провеждане на мастър-класове. 

Освен това предлагаме и персонализирани мероприятия - решения, изготвени според вашите желания. Внимателно се вслушваме във вашите изисквания и адаптираме нашите предложения в съответствие с важните за вас неща, което ще гарантира истински успех на вашето събитие. 

Освен че специализираме в премиум чай и много държим на качеството, ние работим в тясно сътрудничество с партньори, които също предоставят качествени услуги,  за да можем заедно да направим вашето събитие наистина незабравимо.

Ориентировъчно време за подготовката: 1-2 седмици, в зависимост от мащаба на събитието и броя на участниците.

За повече информация, моля свържете се с нас тук.

 

ЗАД КУЛИСИТЕ на две от събитията:

  • ДВУДНЕВНО СЪБИТИЕ В ХОТЕЛ ШЕРАТОН за 200 гости, представители на фармацевтичния сектор

Събитието имаше 3 компонента:

1) лекционна част + демонстрация + дегустация на 1 вид чай
2) отборна игра с награди
3) корпоративни подаръци:

- брандирани, ръчно изработени порцеланови чаши от Арт.Е с формулата на кофеина
- малка инфокнижка за принципите на Гонг Фу Ча и практични чай съвети в джобен формат
- 3 типа награди за победителите от отборната игра - чай сет за двама, чай сет за един  и термоустойчива бутилка за студен чай
- масала чай смес, специално изготвена за гостите на събитието

Контекст: Тиймбилдинг събитие, насочено към сплотяване на колективите и разширяване на лоялната мрежа от представители на две фармацевтични фирми, опериращи на българския пазар.

Описание: Изготвихме лекция за чаеното растение Camellia sinensis, пресечните точки на билковите запарки и чая, и науката зад начина, по който ние приготвяме чая - Гонг Фу Ча или източния модел за запарване на насипен чай. По време на лекцията нашите Ч'ай мастери приготвяха на място за всички гости по чаша бял Ч'ай Пракаш по Гонг Фу Ча. Докато слушат лекцията, гостите имаха възможност да наблюдават начина на приготвяне на чая и междувременно да дегустират свежа чаша бял Ч'ай. Всеки разполагаше с предварително подготвени малки инфокнижки за чая, за да могат да слушат, виждат, четат и "дегустират" информацията за чая, неусетно потапяйки се в пълноценно чаено изживяване.

Втората част на събитието се проведе под формата на интерактивна игра. Отборите трябваше да отговорят правилно на няколко въпроса с научна насоченост за определени подправки и така да отгатнат рецептата за масала чай - една от най-популярните чаени смеси в света от черен чай и различни подправки. За всички участници от първите 3 отбора осигурихме красиви и практични сетове за приготвяне на чай. Накрая всеки получи и специално изготвена масала смес за събитието, която да отнесе вкъщи.

Гостите се наслаждаваха на чая си в ръчно изработени порцеланови чаши от Арт.Е, върху които поставихме формулата на кофеина. Чашите се превърнаха в прекрасен корпоративен подарък и спомен от изживяването за всеки присъстващ.

За късчето Природа по време на събитието се погрижиха от Cactus Lab с тематични и уютни аранжировки от въздушни растения и канелени пръчици.

* * *  

  • ЕДНОДНЕВНО СЪБИТИЕ за 70 гости, банкови служители

Събитието имаше 2 компонента:

1) лекционна част + демонстрация + дегустация на 2 вида чай
2) корпоративни подаръци:

- кутийка бял/черен чай Ч‘ай малко реколта 2019
- малка инфокнижка за принципите на Гонг Фу Ча в джобен формат
- многофункционална подаръчна текстилна екоторбичка 

Контекст: Представяне на нова банкова услуга, която ще оперира в пет страни - България, Китай, Япония, Русия и САЩ.

Описание: Изготвихме лекция - своеобразно "чаено пътешествие" - за традициите на чая в петте страни и как чаят ни свързва. Междувременнно гоститите имаха възможност да са част от пълноценно чаено изживяване: докато течеше лекцията, нашите чай мастери приготвяха чай по Гонг Фу Ча за всички на място като плавно преминахме от бял чай към черен чай в синхрон с лекцията-разказ за традициите в различните страни.

Гостите имаха уникалната възможност да слушат увлекателен разказ за чая в приятна атмосфера със свежа чашка чай в ръка, да наблюдават как го приготвяме, да дегустират два типа чай - бял и черен и да отнесат вкъщи кутийка чай, заедно с практична малка книжка със съвети за приготвянето му.

Накратко: едно обогатяващо пътешествие в света на чая, в което по деликатен начин преплетохме приятното с полезното и почти неусетно 70 човека си тръгнаха "напълно оборудвани" да изследват света на чая по един напълно нов начин.

 

 

 

снимки: Ивона Машова