BG
BG EN

Мастър клас "Чаша Ч'ай малко"

 
Подобно на изкуството на приготвяне на храна, изкуството на приготвяне на чай изисква наличие на добри съставки, които да бъдат приготвени по определен начин, за да получим добър вкус и да можем да извлечем най-доброто от тях. Именно за този "определен начин" ще стане въпрос в този мастър клас. Ще ви запознаем с начина, по който ние приготвяме нашата чаша Ч’ай малко по метода Гонг Фу Ча - процес, верен на традициите, но лишен от ритуалността, с която обикновено асоциираме чаените церемонии. Ще научите нашата методология как да отключим пълния потенциал на свежите чаени листенца и да максимилизираме здравословните ефекти на нашата запарка с помощта на няколко обикновени кухненски пособия.
 

Този мастър клас e за всички чаени ентусиасти, които искат да научат как да си приготвим автентична чаша чай по метода Гонг Фу Ча в забързаната градска среда, без да правим компромис с качеството.

 

 

 

150,00 BGN
добави в количката
Моля, изберете:
Мастър клас "Чаша Ч'ай малко"
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Продължителност: 3 часа
Брой участници: MIN един | MAX петима
Кога: по предварително записване
Валидност на ваучера: 3 месеца от датата на закупуване
Подробно описание

Мастър клас "Чаша Ч'ай малко" е начин да придобиете свръхестествени умения и да следвате основните принципи на вековната китайска традиция Гонг Фу Ча навсякъде и по всяко време за винаги свежа чаша кофеинов чай и оптимално полезно въздействие върху организма.

 

Мастър класът е възможност:

  • да се запознаете с чаената култура, социалното и културното значение на чая
  • да получите основни познания за основните типове чай, техните свойства и ползи
  • да научите основните принципи, които трябва да следваме при приготвянето на чай
  • да придобиете умения в приготвянето на чай по Гонг Фу Чa
  • да научите как температура, време на запарка и количеството и качеството на чаените листа и водата, която използваме, определят качеството на запарката 
  • да научите за значението на всеки елемент от чаените прибори и аксесоари за чай
  • да се научите как да си приготвяте чай по Гонг Фу Ча навсякъде, по всяко време и използвайки това, с което разполагате
  • да се наслаждавате на свежо приготвен премиум чай и да Ч'айваме заедно

Единственото необходимо условие за участие е да ни се доверите и да имате желание да експериментирате -  ние ще се погрижим за всичко останало. Срещата с чая е винаги лична и това колко ритуалност ще придадете на процеса на приготвянето на чай, е вашето лично пътуване в света на чая. Позволете ни да сме ваши гидове ; )

Подобни продукти